Fiat tarafından düzenlenmiş olan yeni kredi kampanyasının, ‘Scudo’ isimli model için geçerli olduğu bildirildi. Kampanyanın halen devam ettiğini belirten otomobil üreticisi, merak edilenleri paylaştı.

Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin web sitesi üzerinden form doldurabileceklerini ya da Fiat bayilerine uğrayabileceklerini belirten otomobil devi, kredi kampanyasının ayrıntılarını aktardı.

FIAT YENİ SCUDO KREDİ KAMPANYASI

Fiat’ın resmi web sitesi üzerinden duyurulmuş olan kredi kampanyasına göre Yapı Kredi Bankası tüzel kişilere Scudo alımlarında finansman desteği verecek. Arzu eden yüzde 0 faiz ve 12 ay vade karşılığında 250 bin TL’lik, arzu eden ise 12 ay vade ve yüzde 2,99 faiz karşılığında 800 bin TL’lik kredi kullanabilecek.

250 bin TL’lik faizsiz kredinin aylık taksit ödemesi 20.833,33 TL, 800 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 81.040,39 TL olacak.

FIAT YENİ SCUDO SATIŞ FİYATI GÜNCEL

 Yeni Scudo Van S2 2024 için düzenlenmiş olan kredi kampanyası, ticari faaliyetlerini devam ettirebilmek adına yeni bir araca ihtiyaç duyan tüketicilerin dikkatlerini çekti. Kampanya için başvuru oluşturmadan önce aracın güncel fiyatını öğrenmek isteyen pek çok kişi, arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaya başladı.

Fiat tarafından yapılan açıklamaya göre Van Maxi Business 1.0 Multijet3 145 HP E6.4 için belirlenmiş olan güncel satış fiyatı 1 milyon 167 bin 900 TL’dir. Ancak aracı peşin olarak satın alacak olan tüketiciler, 1 milyon 132 bin 900 TL’lik ödeme karşılığında yeni araçlarına kavuşabileceklerdir.

Fiat yeni aracının plus paketi için 20 bin TL’lik bir ek ödeme yapılması gerektiğini ifade etti. Plus paketin içeriği ise şu şekilde paylaşıldı:

Mutlu değilim ama sayın Cumhurbaşkanımız beni görevden almıyor! Mutlu değilim ama sayın Cumhurbaşkanımız beni görevden almıyor!
  • 180 derece iki yana açılabilen camlı arka kapılar,
  • Magic Cargo ikili koltuk,
  • Camlı ara bölme,
  • İç dikiz aynası.

Yeni Scudo Van S2 2024 için oluşturulmuş olan teknoloji paketi için mevcut ücrete ek 30 bin TL’lik bir ödeme yapılması gerektiği bildirildi. Teknoloji paketinin içeriği ise şu şekilde paylaşıldı:

  • 10” renkli dokunmatik multimedya,
  • 10” renkli dijital gösterge paneli,
  • 180 derece geri görüş kamerası.