Araçlarının hem tasarımları hem de teknik özellikleri ile dikkat çeken Toyota ülkemizin yanı sıra birçok dünya ülkesinde de tercih edilmeye devam ediliyor. Toyota kalitesinden vazgeçemeyen birçok kişi ticari faaliyetleri için de yeni bir araca ihtiyaç duyarken artan fiyatlardan ötürü adeta köşeye sıkıştı. Bu noktada devreye giren otomobil üreticisi, rakiplerini dahi kıskandıracak kampanyasını duyurdu.

Merkezi Japonya’da bulunan Toyota, tüketicilerin yüzlerini güldürecek bir açıklamada bulundu. Artan otomobil fiyatlarına karşın tüketicilerin yanlarında yer aldığını belirten otomobil devi, hafif ticari araç kategorisi için avantajlı bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi.

TOYOTA’DAN YÜZDE 100’LÜK DESTEK

Resmi web sitesi üzerinden sık sık duyurular yayınlayan Toyota, son olarak temmuz ayı paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekti. Öncelikle ay başında araç fiyatlarını güncellemiş olduğunu duyuran dev marka, sonrasında ise hafif ticari araçlarını kapsayan bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi.

ALJ Finans tarafından sunulan kredi kampanyası kapsamında hafif ticari araç modellerine 10 bin TL’lik peşinat karşılığında yüzde 100’lük kredi desteği sunacağını belirten Toyota, kampanyadan bireysel ve tüzel müşterilerin yanı sıra şahıs şirketlerinin de yararlanabileceklerini bildirdi.

Toyota’nın yüzde 100’e varan hafif ticari araç kredi desteğinden yararlanmak isteyenler, 31 Temmuz tarihine kadar başvuru yapabilirler.

TOYOTA HAFİF TİCARİ ARAÇ FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2024

Toyota’nın yüzde 100’lük kredi desteği ile müjdelemiş olduğu hafif ticari araçlarının fiyatları da merak konusu oldu.

Proace City ve Proace City Cargo modelleri için fiyat değişikliğine giden Toyota, güncel fiyatları web sitesi üzerinden yayınladı. Proace City için lansmana özel indirimli fiyatlar belirleyen Toyota, güncel fiyatları şu şekilde sıraladı:

Tarım Kredi Marketlerde yolsuzluk tartışması! Orhan Kozan'ın neden görevinden ayrıldığı ortaya çıktı! Tarım Kredi Marketlerde yolsuzluk tartışması! Orhan Kozan'ın neden görevinden ayrıldığı ortaya çıktı!
  • Proace City 1.5 D 130 HP Passion X- Pack A/ T: 1.430.000 TL
  • Proace City 1.5 D 130 HP Flame X- Pack A/ T: 1.350.000 TL
  • Proace City 1.5 D 130 HP Dream A/ T: 1.195.000 TL
  • Proace City Cargo 1.5 D Vision M/ T: 890.000 TL
  • Proace City Cargo 1.5 D Dream M/ T: 930.000 TL