SADETTİN İNAN / Tarım Kredi Market Genel Müdürü Orhan Kozan, geçtiğimiz Salı günü görevden alınmıştı. Kozan’ın neden görevden alındığının detayları belli olmaya başladı.

Salı günü yapılan toplantıda Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile Orhan Kozan arasında marketlerde yaşanan yolsuzluklarla ilgili ciddi bir tartışma yaşandığı kaydediliyor. Özellikle İstanbul’daki marketlerde büyük yolsuzluklar yaşandığı ifade edilirken, Hüseyin Aydın’ın bu yolsuzlukları Kozan’ın önüne koyduğu belirtiliyor.

Ancak yolsuzluklarla ilgili tartışmanın, Kozan’ın Hüseyin Aydın’ın ürün sevkiyatları ile ilgili talebine karşı çıkması üzerine başlaması dikkat çekerken, Aydın’ın Kozan’a direk kapıyı gösterdiği belirtiliyor. Bu gergin tartışmanın ardından Kozan da istifa ederek görevinden ayrıldı.

Tarım Kredi Marketlerde gündeme gelen yolsuzlukların bugüne kadar hesabı sorulmazken, Hüseyin Aydın’ın bir talebine itiraz etmesinden dolayı mevcut yolsuzlukları gündeme getirmesi de çiftçi kuruluşundaki yönetim zihniyetini bir kez daha ortaya koydu.

Tarım Kredi’de dikkat çeken plaket! Hüseyin Aydın'ın kapıyı gösterdiği Orhan Kozan için veda programı düzenlendi! Tarım Kredi’de dikkat çeken plaket! Hüseyin Aydın'ın kapıyı gösterdiği Orhan Kozan için veda programı düzenlendi!

ORHAN KOZAN AYRILDI MARKETLERDEKİ YOLSUZLUKLAR DA UNUTULDU!

Tarım Kredi Market Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bademli başta olmak üzere Orhan Kozan’ın dışındaki üst yöneticilere marketlerdeki yolsuzluklarla ilgili hiçbir işlem yapılmazken, Hüseyin Aydın’ın kendisinin talebine karşı geldiği için sadece Orhan Kozan’ın kellesini alması buradaki asıl amacın yolsuzlukların hesabını sormak olmadığını ortaya koydu.