Bursa'nın İnegöl ilçesinde genç çiftçi projesi kapsamında 7 çiftçiden 4'üne 5'er büyükbaş hayvan teslim edildi. 3 çiftçi ise hibe edilen hayvanları söylenen özelliklerde olmadığı için kabul etmedi.

VATANDAŞI VE DEVLETİ DOLANDIRIYORLAR

Bu zararla borsa da hayal oldu! Tarım Kredi Marketler 2 milyar 254 milyon lira zarar açıkladı! Bu zararla borsa da hayal oldu! Tarım Kredi Marketler 2 milyar 254 milyon lira zarar açıkladı!

Desteklemeden faydalanan genç çifti Ferhat Çetin, "Devletimizin kaynaklarını dolandırmaya yönelik yapılan bir hamle olarak düşünüyoruz. İnsanları, 5 tane verdikleri hayvanlara 3 yıl bakmakla yükümlü kılıyorlar ama sonunda hiçbir şey olmuyor. İnsanlar boşuna hayallere kapılıyor. 3 bin TL'lik hayvanı 6 bin TL gösteriyorlar. Devletimiz 30 bin TL hibeyi versin, insanlar kendi hayvanını tedarik etsin. Bu şekilde vatandaşı ve devleti dolandırıyorlar. İnsanların geleceğiyle oynamasınlar. İnsanlar 9 aydır bu hayvanları bekliyor. Ama gelen hayvanlar hiç iç acıcı değil. Bu hayvanlar için para yatıranlar mağdur. Genç çiftçiler olarak gereğinin yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.