SADETTİN İNAN / Gübretaş’ın kalbi durumundaki Bilgi Sistemleri Müdürlüğündeki personellerin bilgileri KVKK’ya aykırı bir şekilde Tarım Kredi Teknoloji şirketine aktarıldığı ortaya çıktı. SPK mevzuatına göre bunun suç olduğunu söyleyen ve Gübretaş’ta 20 yıldır görev yapan Semra Yalçıntepe’nin ise Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın’ın talimatı ile görevden alındığı kaydediliyor.

GÜBRETAŞ PERSONELİ DE TARIM KREDİ TEKNOLOJİ ŞİRKETİNE KAYDIRILDI!

Diğer yandan Gübretaş’ın Bilgi Sistemleri Müdürlüğündeki personelin de Tarım Kredi Teknoloji Şirketine kaydırıldığı personele bununla ilgili baskı ile sözleşme imzalattırıldığı belirtiliyor.    

72 YILLIK ŞİRKETİN BİLGİLERİ NEDEN BAŞKA BİR ŞİRKETE AKTARILDI?

Pırasada hangi vitaminler bulunuyor? A’dan Z’ye pırasa yetiştiriciliği! Pırasada hangi vitaminler bulunuyor? A’dan Z’ye pırasa yetiştiriciliği!

72 yıllık Gübretaş’ın tüm bilgilerinin Tarım Kredi Teknoloji Şirketi bünyesine aktarılarak içinin boşaltılması dikkat çekerken, Tarım Kredi Grubu halka açık şirketin bilgilerine Tarım Kredi Teknoloji şirketi üzerinden çok rahat ulaşabilecekler.

SPK SIKIYSA BİR CEZA YAZSIN, REİS İLE GEREKENİ GÖRÜŞTÜM!

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın’nın, halka açık bir şirketin personel bilgilerinin bir başka şirket bünyesine aktarılmasının KVKK’ya göre suç olduğu ve bundan dolayı Gübretaş’ın SPK’dan ceza kesileceğine yönelik uyarıldığı ancak Aydın’ın, kadınların da bulunduğu bir ortamda sinkafli laflar ederek, “Siz işinize bakın, SPK sıkıysa bir ceza yazsın. Ben Reis ile gerekeni görüştüm" dediği kaydediliyor.

ESKİ GENEL MÜDÜRLÜK BİNASININ SATIŞI YATIRIMCIDAN GİZLENMİŞTİ!

Hüseyin Aydın’ın SPK ile ilgili sarf ettiği iddia edilen sözler, İstanbul’da boğaza nazır eski genel müdürlük binasının satışı ile ilgili bilgilerin neden Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) verilmediğini gösteriyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İSMİ KANUNSUZ İŞLERİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEK İÇİN KULLANILIYOR!

İddialara göre, Gübretaş’ta yapılan kanunsuz işlemlerin üstünü örtmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin kullanılması, çiftçi kuruluşunda yaşanan fecaati gözler önüne seriyor.