TARIMDAN HABER ÖZEL / Ekmeklik buğday, makarnalık buğday, arpa ve mısır güncel fiyatlar belli oldu. Ticaret Borsalarında işlem gören hububat fiyatları bayram tatili önceki fiyatlarda işlem gördü.

EKMEKLİK BUĞDAY 9 BİN LİRA SEVİYESİNDE

Ticaret Borsalarında ekmeklik buğday fiyatı ortalama 8928 TL/tondan işlem gördü. Buna göre ekmeklik buğday fiyatı, piyasada TMO alım fiyatının altında işlem görmeye devam ediyor. TMO, ikinci kalite ekmeklik buğday alım fiyatını 9250 TL/ton olarak açıklamıştı.

MAKARNALIK BUĞDAY FİYATI 9900 TL’DEN İŞLEM GÖRÜYOR

Ekim ayının ilk işlem gününde hububat fiyatları belli oldu! Ekim ayının ilk işlem gününde hububat fiyatları belli oldu!

Diğer yandan makarnalık buğday fiyatı da Ticaret Borsalarında dün ortalama 9900 TL/tondan işlem gördü. Makarnalık buğday fiyatı TMO alım fiyatı ile yakın seyrederken, fiyatların önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir alacağı merak ediliyor.

ARPA FİYATI TMO ALIM FİYATININ 270 LİRA ALTINDA İŞLEM GÖRÜYOR

Arpa fiyatı Ticaret Borsalarında dün 6920 TL/tondan işlem gördü. TMO arpa alım fiyatı 7250 TL/ton olarak açıklanırken, piyasalarda alım fiyatının 270 lira altında işlem görmesi dikkat çekti.

MISIR FİYATI 8 BİN LİRANIN ALTINDA KALDI!

Ticaret Borsalarında mısır fiyatı da 8 bin liranın altında işlem görürken, dünkü işlemlerde ortalama fiyat 7921 TL/ton olarak günü tamamladı.