Pandemi döneminde ortaya çıkan ve sonrasında da etkisini hissettiren çip krizi, birçok sektörde olduğu gibi otomobil sektöründe de sıkıntılara yol açtı. Çip krizine bağlı olarak aksayan üretim süreci fiyatların artmasına yol açarken ikinci el araç fiyatları da bu süreçte rekor seviyelere ulaştı.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte tüketici taleplerini tam olarak karşılayan araçlar üretilirken artan fiyatlar milyonları köşeye sıkıştırdı. Günümüz şartlarında gerek binek gerek ise de ticari araçlara ihtiyaç duyan kişi sayısı bir hayli artarken fiyatların yükselmesi piyasada durgunluğa yol açtı.

Yalnızca firmaları değil çalışanları ve ülke ekonomisini de olumsuz olarak etkilene otomobil fiyatları, birçok şirketi harekete geçirdi. Müşteri potansiyellerini kaybetmemek adına her ay yeni kampanyalar düzenleyen firmalar, bu stratejileri ile rakiplerine karşı da güçlenmeyi hedefledi.

TKİ’den Konya Şeker’e 7 milyar liralık kömür borcu ihtarnamesi! Soma’da elektrik üretimi tamamen durabilir! TKİ’den Konya Şeker’e 7 milyar liralık kömür borcu ihtarnamesi! Soma’da elektrik üretimi tamamen durabilir!

Kampanyaları ile öne çıkan markalardan biri de Hyundai olarak kayda geçti. Güney Kore’nin güçlü isimlerinden olan firma binek otomobillerinin ardından kamyonet modeli için düzenlemiş olduğu kampanya ile adından söz ettirdi. İşte ayrıntılar…

HYUNDAI’DEN H100 KAMPANYASI

Temmuz ayına girilmesi ile birlikte kampanyalarını sıralayan Hyundai, H100- kamyonet için de bir kredi kampanyası düzenlemişti. Kampanyanın son gününün bugün olduğunu hatırlatan firma, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Hyundai’nin resmi web sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre H100- kamyonet için TEB CEPTELEM tarafından yüzde 5,09’dan başlayan faizler ile tüketicilere kredi desteği veriliyor. Kredinin Garanti BBVA ya da Yapı Kredi Bankası üzerinden kullanılmak istenilmesi halinde ise faiz oranı yüzde 4,74’e düşüyor.

HYUNDAYI H100 KAMYONET GÜNCEL SATIŞ FİYATI

Hyundai’nin kredi fırsatı ile duyurmuş olduğu H100- kamyonet, arama motorlarına da konu olmaya başladı. Ticari faaliyetlerini yürütebilmek adına bir kamyonete ihtiyaç duyan birçok kişi, H100 kamyonetin güncel fiyatını merak etti.

Hyundai H100- kamyonet 2.5 CRDI 130 PS Standart Kasalı Klimalı (dizel- manuel) aracı için 895 bin TL’lik bir satış fiyatı belirledi. Ancak aracı bugün içerisinde satın almak isteyenler 20 bin TL’lik indirim fırsatından yararlanabilecekler. İndirim fırsatı yalnızca peşin ödemeler için geçerli olacak.