TARIMDAN HABER ÖZEL / Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, haftalık kesim fiyatları listesini yayınladı. 23-24 Mart tarihleri arasında üyelerin hayvanları birlik organizasyonu ile kestirilecek. Kesim öncesi, kesim fiyatları ve şartları yayınlandı. Buna göre, inek, düve ve dana kesim fiyatları kaç lira oldu?

DAMIZLIK BİRLİĞİ GÜNCEL KESİM FİYATLARINI YAYINLADI

Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından yayınlanan haftalık kesim fiyatlarına göre, inek, düve ve dana kesim fiyatları, bir önceki hafta kesim fiyatları ile aynı açıklandı. Yani kesim fiyatlarında bu hafta artma veya düşme yönünde bir fiyat hareketliliği olmadı.

199 kg altı inek kesim fiyatı 245 lira olarak açıklanırken, 249 kg altı dana holstein kesim fiyatı 295  lira, 199 kg altı düve kesim fiyatı 275 lira ve 249 kg altı diğer danalar kesim fiyatı da 300 lira olarak belirlendi.

Tarım Bakanına ithal etle ilgili kapsamlı soru önergesi! İthal etlerin kime satıldığı denetleniyor mu? Tarım Bakanına ithal etle ilgili kapsamlı soru önergesi! İthal etlerin kime satıldığı denetleniyor mu?

İşte güncel 23-24 Mart tarihleri arası inek, düve ve dana kesim fiyatları…

Kesim Fiyatı-30