SADETTİN İNAN / Gazeteci Osman Diyadin, görevden alınması beklenen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak, “Bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüküne omuz verecek Hüseyin Aydın gibi devleti çok iyi tanıyan liderlik özelliğine sahip tecrübeli isimlere ihtiyacı var” dedi.

Bugüne kadar Tarım Kredi Kooperatiflerinin işleyişi ile ilgili hiçbir yazı kaleme almayan Diyadin’in algıya yönelik paylaşımı 'Hüseyin Aydın'da telaş başladı' şeklinde yorumlandı. 

HÜSEYİN AYDIN GÖREVDE KALMASI İÇİN PARLATILMAYA ÇALIŞILIYOR

Tarım Kredi Kooperatiflerinin en başarısız genel müdürlerinden olan Hüseyin Aydın’ın son günlerde bazı kesimler tarafından parlatılmaya çalışılması dikkat çekiyor. 

ÇİFTÇİ İÇİN TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU!

Hukuksuz Genel Müdür Fahrettin Poyraz’ın ardından 2022 yılı Şubat ayında Tarım Kredi Kooperatiflerine Genel Müdür olarak atanan ancak görev yaptığı 2 yıllık süre içinde çiftçi için tam bir hayal kırıklığı olan ve bugün Tarım Kredi ortağı çiftçinin kullandığı yüksek faizli kredinin de baş sorumlusu olan Hüseyin Aydın lehine bazı gazetecilerin methiyeler dizmesi, çiftçi kuruluşunda anlamlı bulundu. 

GAZETİCİ OSMAN DİYADİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I DA ETİKETLEYEREK HÜSEYİN AYDIN'IN GÖREVDE KALMASINI İSTEDİ

Muhtar, mühendis ve siyasi abilerin üretim başarısı Hüyük Çileği AB coğrafi işaret tescili yolunda! Muhtar, mühendis ve siyasi abilerin üretim başarısı Hüyük Çileği AB coğrafi işaret tescili yolunda!

İnternet Haber sitesinde yazarlık yapan Osman Diyadin, geçtiğimiz günlerde X hesabından bir paylaşım yaparak, Hüseyin Aydın’ın görevde kalmasını istedi. Diyadin, aynı gün bir başka paylaşımında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bürokrasinin kalelerinde görev yapan birçok isimle Külliye’de görüştüğünü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birçok ismi önümüzdeki günlerde görevden alacağına dikkat çekti. 

Diyadin’in aynı gün yaptığı iki paylaşım Hüseyin Aydın cephesinde telaşın başladığını gösterirken, Diyadin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da etiketleyerek Hüseyin Aydın lehine methiyeler dizmesi anlamlı bulundu. 

Hüseyin Aydın-7

Hüseyin Aydın’ı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüküne omuz veren başarılı bir bürokrat olarak gösteren Diyadin, paylaşımında şunları kaydetti:  

“Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerini eleştirenler yazılar yazdık, Şikayetleri dile getirdik. Genel Müdür Hüseyin Aydın halktan gelen talepler ve beklentiler karşısında tecrübesi ile kooperatifleri denetim noktasında yeni bir eylem planı ortaya koydu. Gördük ki bu plan meyvelerini vermeye başladı. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzüne omuz verecek Hüseyin Aydın gibi devleti çok iyi tanıyan liderlik özelliğine sahip tecrübeli isimlere ihtiyacı var. Devam Aydın..

TAKİPÇİSİ REİSİ KANDIRMAYIN DİYE TEPKİ GÖSTERDİ!

Diyadin’in, Hüseyin Aydın paylaşımının altına takipçilerinde büyük tepki gelirken, bir takipçisi “Bu kadar saçma gerçeklerin tersi ve yağ yakmaya odaklı bir tweet 10 senedir, ne Tweeter'de ne X'de görülmemiştir. Galiba Tarım Kredi Koop.tifinde işbaşı yapıyorsunuz ki böyle uçuk palavralar paylaştınız. Tarım Kredi marketleri kapatılsın yöneticileri görevden alınsın. Reisi kandırmayın”

Başlıksız 1-1