Merhaba'nın haberine göre, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 72. Seçimli Olağan Genel Kurulu yaklaşık 20 bine yakın çiftçinin katılımıyla tamamlandı. Ramazan Erkoyuncu, Recep Konuk, Mehmet Taşpınar, Arslan Üstündağ ve Ali Turan‘ın ter döktüğü seçimin kazananı Ramazan Erkoyuncu oldu. 

OY KULLANMAK İÇİN 13 SANDIK KURULDU

Seçim için toplamda 13 sandık kuruldu. Delegelerin seçime yoğun ilgisinden dolayı sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu. Oy kullanmak için uzun süre sıra bekleyenler oldu. 13 sandığın hepsinde de mevcut başkan Ramazan Erkoyuncu 1. çıktı. Oy sayımı, 5 saatten fazla sürdü. Her bir sandığın sayımı ortalama 30 dakika sürdü.

ERKOYUNCU: SİZE BORÇSUZ BİR KURUM BIRAKACAĞIM

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Bana bu görevi tekrar layık gören değerli çiftçi kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Geçmişte sizi hiç mahçup etmedim, bundan sonrada asla mahçup etmem. Ömrümün son günlerinde bütün gücümle çalışacağım" dedi. 

Tarım Kredi'de Hüseyin Aydın’ın oğlunun ilişkili olduğu şirketten araç kiralanmış! Tarım Kredi'de Hüseyin Aydın’ın oğlunun ilişkili olduğu şirketten araç kiralanmış!

13 sandık sonucuna göre seçimi kazanan Ramazan Erkoyuncu toplamda 12 bin 724 oy aldı. Recep Konuk ise 7 bin 145 oy alabildi.