TARIMDAN HABER ÖZEL / Ticaret Borsalarında 25 Haziran tarihli hububat fiyatları belli oldu. Buğday, arpa ve mısır fiyatlarında hareketlilik dikkat çekti. 15 Ticaret Borsasının ortalama verilerine göre dün makarnalık buğday fiyatı sert bir şekilde düştü. Bir önceki gün 9900 TL/tondan günü kapatan makarnalık buğday fiyatı dünkü işlemde günü 9200 TL/tondan kapattı.

EKMEKLİK BUĞDAY FİYATI 200 LİRA DÜŞTÜ!

Aynı şekilde ekmeklik buğday fiyatı da düştü. Ancak ekmeklik buğday fiyatındaki düşüş daha sınırlı kaldı. Pazartesi günkü işlemde ekmeklik buğday fiyatı 8928 TL/tondan günü tamamlarken, dünkü işlemde ekmeklik buğday fiyatı 8727 TL/tondan günü tamamladı. Buna göre ekmeklik buğday fiyatı da dünkü işlemlerde tonda 200 lira geriledi.

ARPA VE MISIR FİYATI DEĞİŞMEDİ

Ankara’da hububat fiyatlarında yükseliş! İşte Polatlı Ticaret Borsasındaki güncel fiyatlar… Ankara’da hububat fiyatlarında yükseliş! İşte Polatlı Ticaret Borsasındaki güncel fiyatlar…

Ticaret Borsalarında dün makarnalık ve ekmeklik buğday fiyatı düşerken, arpa ve mısır fiyatları ise değişmedi. Arpa fiyatı günü 6900 TL/tondan, mısır ise 7900 TL/tondan günü tamamladı.