TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım Kredi Marketlerde yaşanan naylon fatura yolsuzluğunda şirket yönetimi derin bir sessizliğe bürünürken, naylon fatura vurgunun 9 milyon liranın çok üstünde bir rakam olduğu kaydediliyor. Şirketten konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapılmaması dikkat çekerken, naylon fatura vurgununun bedeli, market çalışanlarının maaşlarına ara zam yapılmayarak çıkarılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden Konya Şeker'e yaptırım çağrısı! Manisa Büyükşehir Belediyesinden Konya Şeker'e yaptırım çağrısı!

Merkez Birliği ve bütün iştiraklerde çalışanların maaşlarına yüzde 15 veya 5 bin lira seyyanen ara zam yapılırken, sadece Tarım Kredi Marketlerde çalışanların maaşlarına ara zam yapılmayacak. Tarım Kredi Marketler Genel Müdürü Orhan Kozan’ın, şirketin zarar ettiğini belirterek çalışanların maaşlarına ara zam yapılmayacağını belirttiği kaydedilirken, bu karar çalışanların tepkisi çekti.

‘Naylon fatura vurgunun bedeli bizden çıkarılıyor’ tepkisinde bulunan market çalışanları, diğer iştirak çalışanları gibi maaşlarına ara zam yapılmasını bekliyor.