TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım Kredi Kooperatif Market Genel Müdür ve direktörlerin makam araçları sıfırlandı. Genel Müdür Orhan Kozan’a Skoda Superb makam aracı kiralanırken, Satış Direktörü, Mali İşler Direktörü, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü ve Tedarik Zinciri Direktörüne de Skoda Octavia marka makam aracı kiralandı.

MAKAM ARAÇLARININ HANGİ FİRMADAN KİRALANDIĞI BİLİNMİYOR!

Tarım Kredi'den milyonları cezbeden liste: Mercimek 49 TL, nohut 45 TL, bezelye 23 TL Tarım Kredi'den milyonları cezbeden liste: Mercimek 49 TL, nohut 45 TL, bezelye 23 TL

Geçtiğimiz yıl Tarım Kredi Holding’de patlak veren lüks makam aracı tartışmasında, makam araçlarının TK Lojistik’ten değil İstanbul’dan özel bir firmadan kiralanması dikkat çekmişti. Normalde Tarım Kredi Kooperatiflerinde ve Tarım Kredi Holding ve iştiraklerinde bütün araç kiralamalar Tarım Kredi’nin iştiraki olan TK Lojistik üzerinden yapılırken, Hüseyin Aydın ile birlikte TK Lojistik’in devre dışı bırakılarak makam araçlarının İstanbul’dan özel bir firmadan doğrudan kiralanması yeni bir tartışmayı beraberinde getirmişti.

Tarım Kredi Kooperatif Market üst yöneticilerinin yenilenen makam araçlarının da nereden kiralandığı kurum içinde bilinmemesi dikkat çekti.