Vedat Traktör Case IH 3S Plaza açılışında konuşan TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, 70 yıldır çiftçileri modern teknolojilerle buluşturmayı ve onların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek çözümler sunmayı ilke edindiklerini belirtti.

Tarım Kredi Genel Müdüründen kaybolan 5 bin ton yağla ilgili skandal savunma: Dolandırıldık ama kurtardık! Tarım Kredi Genel Müdüründen kaybolan 5 bin ton yağla ilgili skandal savunma: Dolandırıldık ama kurtardık!

Séjourné, “‘TürkTraktör Geleceğe Hazırlar’ vizyonumuzla her fırsatta insanı merkeze alarak ilerledik. Yenilikçi ürünlerimiz ve güçlü iş birliklerimizle de tarımsal verimliliği artırmaya yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çiftçilerimize her zaman en iyi hizmeti sunma kararlılığımızla bayi ağımızı geliştirip dönüştürüyoruz.

TürkTraktör’ün önemli bir parçası olan 3S plaza ağını genişleterek tarımın ve şehirlerin geleceğine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Güçlü 3S plaza ağımızın en yenisi Vedat Traktör Case IH 3S Plaza’nın dönüşümünde, başta Vedat Paç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Modern tesisimizin Elazığ ve çevresindeki çiftçilerimize hayırlı olmasını umuyor, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi. 

Vedat Traktör Case IH 3S Plaza, Case IH’in geniş ürün gamını çiftçilerle buluşturuyor. Elazığ ve çevre illerdeki çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına tesiste, Case IH'in en yeni traktör modelleri başta olmak üzere, tarımsal ekipmanlar ve hassas tarım ürünlerinin satışı ve bu ürünlere ait yedek parça ve servis hizmetleri sunuluyor.