TARIMDAN HABER ÖZEL / Ürünlerinde domuz eti tespit edilen ancak mahkemenin kararından dolayı ismi 2 Ekim’de yayınlanan taklit ve tağşiş listesinden çıkarılan meşhur et firmasıyla ilgili şok gelişme!

Köfteci Yusuf’tan Tarım Bakanlığını suçlayan açıklama! Köfteci Yusuf’tan Tarım Bakanlığını suçlayan açıklama!

Tarımdan Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan’ın ilk gündeme getirdiği, ünlü et firmasının ürünlerinde domuz eti skandalında, yeni bilgilere ulaşıldı.

KÖFTECİ YUSUF AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI BAKANLIK KARARA İTİRAZ ETMEYE HAZIRLANIYOR!

Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı olduğu düşünülerek firmanın ismi açıklanmazken, ancak Bursa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü kaynaklarından ulaşılan yeni bilgilere göre ortada yürütmeyi durdurma kararından ziyade söz konusu firmanın Bakanlık aleyhine açtığı davayı kazandığı öğrenildi. Tarım Bakanlığı da Bursa’da görülen davada firma lehine verilen karara itiraz etmeye hazırlanıyor.

TARIM BAKANLIĞI DOMUZ ETİ SKANDALI İLE İLGİLİ NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR?

Tarımdan Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan’ın gündeme getirmesiyle birlikte ünlü et firmasında domuz eti skandalı kamuoyunda infiale neden olurken, Tarım Bakanlığının özellikle mahkemenin yürütmeyi durdurma kararının olmadığı bilgisinin de ortaya çıkmasıyla birlikte buradaki sessizliği daha manidar bir duruma geldi.

KÖFTECİ YUSUF MAHKEMEYİ KAZANMASINA RAĞMEN NEDEN SESSİZ?

Diğer yandan söz konusu firmanın Bakanlığın laboratuvar sonuçlarına karşı açtığı davayı kazanmasına rağmen, mahkeme kararıyla birlikte kamuoyuna bir açıklama yapmaması da dikkat çekiyor.