Yüksek enflasyon, bir süre önce ortaya çıkan çip krizi ve daha pek çok gelişme, otomobil fiyatlarının değişmesine yol açtı. Pandemi döneminde ortaya çıkan çip krizinden büyük ölçüde etkilenen sektörde sıfır kilometre araç fiyatları rekor seviyelere ulaştı.

Günümüzde fiyatlara yansıyan yüksek oranlı zamlardan ötürü otomobil sahibi olmak nerede ise imkansız hale geldi. Yalnızca sıfır kilometre değil ikinci el araçlarda da gözlenen yüksek oranlı fiyat artışları, tüketicilerin yanı sıra üreticilerin de bellerini büktü.

Üretim faaliyetlerini sürdürebilmek adına araca ihtiyaç duyan ancak yeni bir araç satın alacak nakde erişemeyen üreticiler, firmaların güncel kampanyalarını yakın takip altına aldı. Peşin olarak araç satın alabilecek durumda olmayan pek çok üretici, araç firmalarının kredi kampanyalarını araştırmaya başladı.

Her ay yepyeni kampanyalar ile hem bireysel hem de ticari müşterilerinin dikkatlerini çekmeye çalışan otomobil üreticileri, son olarak temmuz ayı kampanyaları ile adlarından söz ettirdi. Bu kapsamda onlarca kampanyası ile sektöre damgasını vuran firmalardan biri de Ford oldu. Firma, ticari araçlar için geçerli olan kampanyasının tüm detaylarını paylaştı.

FORD’DAN TİCARİ ARAÇLAR İÇİN KREDİ KAMPANYASI

Amerika’nın önde gelen otomobil üreticilerinden olan Ford, yepyeni kampanyası ile adından söz ettirdi. Ticari araçları için avantajlı bir kredi kampanyası geliştirdiğini bildiren firma, ayrıntıları paylaştı.

Ford’un resmi web sitesi üzerinden paylaşılmış olan kredi kampanyasına göre 2024 model yılı ticari araçlar için hem bireysel hem de tüzel müşterilerine birtakım avantajlar tanımlanacak. Bireysel müşteriler 12 ay vade ve yüzde 0 faiz ile 200 bin TL’ye kadar, tüzel müşteriler ise 12 ay vade ve yüzde 2,99 faiz ile 800 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek.

FORD TİCARİ ARAÇ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

BİM'de bakliyat fiyatları dibe çekildi: 5 kg pirinç 225 TL, 2,5 kg bulgur 49 TL BİM'de bakliyat fiyatları dibe çekildi: 5 kg pirinç 225 TL, 2,5 kg bulgur 49 TL

Ford’un bireysel müşteriler için 200 bin TL, tüzel müşteriler için ise 800 bin TL üst limit ile duyurmuş olduğu kredi kampanyasına, firmanın yetkili bayileri aracılığı ile başvuru yapılabiliyor. Başvurular, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar kabul edilmeye devam edilecek.