Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çankaya'daki Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin (Tarım Kredi) atıksız alışverişi teşvik eden "Tarım Kredi Sıfır Marketi"ni ziyaret etti. Marketin içine yerleştirilen geri dönüşüm otomatı hakkında çalışanlardan bilgi alan Erdoğan, vatandaşların kendi getirdikleri veya marketten satın alabilecekleri kaplarla deterjan, kuruyemiş, bakliyat, süt ve sıvı yağ gibi ürünleri dilediği miktarda, paketli ürünlere göre daha avantajlı fiyatlardan satın alabileceği reyonlarda incelemede bulundu.

Tarım Kredi, atıksız yaşam biçimini teşvik etmek için "Sıfır Market" projesini hayata geçirirken, diğer yandan bir depoda 6 bin ton ay çekirdeğinin unutulmasından dolayı böceklendirilmesi kurumda yaşanan çelişkiyi ortaya koyuyor.

Hububat hasadında yüksek verim beklentisi: Buğdayların içi çok iyi! Hububat hasadında yüksek verim beklentisi: Buğdayların içi çok iyi!

NAYLON FATURA VURGUNUNA SESSİZ KALDILAR!

9 milyon lira naylon fatura vurgunu ve ardından bir depoda unutulan 6 bin ton ay çekirdeğinin böceklendirilmesi kamuoyunda büyük tepki çekerken, Tarım Kredi yönetiminin bu skandallara sessiz kalması ise dikkat çekti.