4 ay önce Desteklemeler

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yem bitkileri desteği için son başvuru tarihini 14 Haziran 2024 olarak açıkladı.

4 ay önce Tarım

Batman'ın kent merkezinde etkili olan sağanak yağış, çiftçinin alın teri olan yüzlerce ton buğday, arpa ve mercimeği sular altında bıraktı.

4 ay önce Tarım

Ticaret Bakanlığı ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde 10 ildeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ve etiket denetiminde bulundu.

4 ay önce Hayvancılık

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü tarafından yetiştirilen 4200 kuzu ihaleyle satışa çıkacak.

4 ay önce Tarım

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde TİGEM’e ait ekili arazide yangın çıktı. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

4 ay önce Tarım

Malatyalı kiraz üreticileri, tarlalarında çalışacak işçi bulamamaktan şikayetçi. Bir üretici, ayda 60 bin TL'ye çalışacak işçi bulamamaktan yakındı...

4 ay önce Güncel

Son dönemde Tarım Kredi Marketlerde yeterli miktarda zeytinyağı bulunmaması dikkat çekiyordu. Tarım Kredi Marketlerde, zeytinyağının bulunmamasının nedeni ortaya çıktı.

4 ay önce Tarım

TMO buğday arpa fiyatının açıklanmasının ardından, hububat piyasaları olumsuz etkilendi. Ticaret borsalarında buğday ve arpa fiyatları geriledi.

4 ay önce Tarım

Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı Havuz Köyü'nde uygulanan toplulaştırma uygulamasında köylülerin tepkisiyle karşılaşıldı. Köylülerin iddialarına göre, verimli tarlaların belli kişilerin üzerine geçirildiği belirtilirken, tek parsel arazilerin de parçalara ayrılmasına bir anlam veremiyorlar.

4 ay önce Güncel

Gaziantep Valiliğinden kuduz hayvan nakliyle ilgili iddialara yanıt geldi. Valilik, iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.