TARIMDAN HABER ÖZEL / TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı’nın aldığı bir kararla sözleşmeli personellerle ilgili yıllardır kurumda uygulanan geçici görevlendirmeye son verildi. Geçici görevlendirmeye son verildiği için süresi dolan sözleşmeli personeller bulundukları illere geri dönecekler. Başta eş olmak üzere deprem ve hastalık gibi mazeretlerden dolayı bulundukları kadrolardan farklı illerde görev yapan sözleşmeli personellerin bu mazeretleri dikkate alınmayacak.

TKDK'DA GEÇİCİ GÖREVLENDİRME KAPATILDI!

Geçici görevlendirmenin kapatılmasından dolayı Ağrı ilindeki sözleşmeli personel Van’a, Van ilindeki sözleşmeli personel Kütahya’ya, Muğla ilindeki Yozgat’a, Yozgat ilindeki sözleşmeli personel ise başka bir ile gönderilecek.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRME İLE GÖREV YAPAN SÖZLEŞMELİ PERSONELE YOLLUK, HARCIRAH VERİLMİYOR!

TMO duyurdu! Hububat alımlarında son durum TMO duyurdu! Hububat alımlarında son durum

TKDK’da geçici görevlendirme ile görev yapan sözleşmeli personelin yolluk, harcırah gibi ekstra bir giderinin bulunmamasına rağmen, ani bir kararla geçici görevlendirmenin kapatılması, TKDK Başkanı Antalyalı’nın kadrolaşma için kendisine alan açma olarak değerlendiriliyor.

HASTALIK MAZERETİ BİLE GEÇERLİ OLMAYACAK!

Dördüncü evre kanser tedavisinden dolayı farklı ilde görev yapan sözleşmeli personellerin artık bu mazeretleri kabul edilmeyerek, kadrosunun bulunduğu ile geri dönmek zorunda kalacaklar.