TARIMDAN HABER ÖZEL / Ülkede hayvancılığın nasıl bitirildiği Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından paylaşılan fotoğraflarla ortaya kondu. Bakan Yumaklı, sektör toplantıları kapsamında gittiği illerde hayvancılık işletmelerini de ziyaret ederek, bu işletmelerde çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Bakan Yumaklı'nın ziyaret ettiği besi ve süt işletmelerindeki hayvanların hepsinin ithal olması sektörde tartışma konusu olurken, ülke hayvancılığının geldiği acı durumu da gözler önüne serdi. 

BAKAN YUMAKLI'DAN İTHAL BESİ VE SÜT HAYVANLARIYLA YERLİ ÜRETİM FOTOĞRAFI!

Bakan Yumaklı, Adana programında ithal Angus hayvanlardan oluşan büyük bir besi çiftliğini ziyaret ederek, ithal Angusa gülümseyerek çektirdiği fotoğfotoğrafı da sosyal medya hesaplarından ‘Ovaları bereket, tesisleri üretimle dolup taşan Adana…’ sözleriyle paylaştı. Bakan Yumaklı'nın tamamen ithal hayvanla dolup taşan işletmede fotoğraf çektirip, üretim vurgusu yaparak bu paylaşımları yapması dikkat çekti.

İTHAL ANGUS'A BAKAN YUMAKLI'DAN SICAK GÜLÜMSEME!

Ibrahim Yumaklı1

Yumaklı1

Başlıksız 1

Bakan Yumaklı, geçtiğimiz hafta da Ankara Sincan Hayvancılık Bölgesinde süt işletmesini ziyaret ederek, burada da ithal Jersey süt ırkı hayvanlarla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından, ‘Üreten, emeğini katma değere dönüştüren üreticilerimizin yanındayız’ sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı. 

BAKAN YUMAKLI SİNCAN'DA İTHAL JERSEY IRKI SÜT İNEKLERİYLE İŞLETME FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ!

Ibrahim Yumaklı2

Tarım Bakanı Yumaklı’nın gezdiği hayvancılık işletmelerindeki hayvanların tamamının ithal olması ülke hayvancılığının geldiği acı noktayı net bir şekilde gözler önüne sererken, paylaşılan bu fotoğraflar da Bakan ve çalışma ekibinin daha Bakanlığın hassasiyetlerini kavrayamadıklarını da ortaya koydu.

Düve, dana, inek ve kuzu kesim fiyatı kaç lira oldu? 24 Nisan güncel karkas kesim fiyatları! Düve, dana, inek ve kuzu kesim fiyatı kaç lira oldu? 24 Nisan güncel karkas kesim fiyatları!

BAKAN FOTOĞRAF ÇEKTİRDİĞİ HAYVAN IRKLARININ İTHAL OLDUĞUNU BİLMİYOR MU? 

İletişim konusunda çok hassas olan Bakan Yumaklı'nın fotoğraf çektirdiği hayvanların ithal olduğunu bilmesi durumunda böyle bir hataya düşmeyeceği kaydedilirken, bu haberimizden sonra Yumaklı'nın ziyaret ettiği besi ve süt işletmelerinde çektireceği fotoğraflarda daha dikkatli olması bekleniyor.