Tarım ve Orman Bakanlığında atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre,

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğüne Ersin Dilber,

Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne Uğur Erdem,

Hayvancılık Genel Müdürlüğüne Salih Çelik,

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne Mustafa Altuğ Atalay,

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğüne Turgay Türkyılmaz,

Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne Osman Yıldız,

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Ferhat Çolak,

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına Ahmet Abdullah Antalyalı atandı.

BAKAN YUMAKLI'NIN ATAMASINI YAPTIĞI GENEL MÜDÜRLERİN KARARNAMESİ YENİ YAYINLANDI!

Bilindiği üzere Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik hariç diğer isimler, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı döneminde ataması yapılmış ancak atama kararları Resmi Gazete’de yayınlanmamıştı.  

HAYVANCILIK GENEL MÜDÜRÜNÜN KARARNAMESİ 2,5 YIL SONRA YAYINLANDI!

Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, Vahit Kirişçi'nin Bakanlığı döneminde 2022 yılında bu göreve vekaleten atanmıştı. Çelik, bu görevini 2,5 yıldır vekaleten yürütüyordu. 

İSTANBUL TARIM İL MÜDÜRÜNÜN DE ATAMA KARARI YAYINLANDI!

Diğer yandan geçtiğimiz ay görevden alınan İstanbul Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ile yerine vekaleten ataması yapılan Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar’ın da atama kararı yayınlandı.

Tarım Bakanlığının yeni personel yönetmeliği mahkemelik oldu! Toç Bir-Sen yönetmeliği mahkemeye taşıdı! Tarım Bakanlığının yeni personel yönetmeliği mahkemelik oldu! Toç Bir-Sen yönetmeliği mahkemeye taşıdı!

Yine geçtiğimiz ay görevden alınan Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Sözmen’in de görevden almayla ilgili kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.