SADETTİN İNAN /  Tarım Bakanlığında birkaç gündür kulis faaliyetlerinin yoğunlaştığı bir dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretleri dönüşünde kabine değişimine yönelik açıklama yapması dikkat çekti.

TARIM BAKANLIĞINDA BİR KAÇ GÜNDÜR KULİS FAALİYETLERİ YOĞUNLAŞTI!

Son günlerde Tarım Bakanlığı için farklı isimlerin sağlam kulis faaliyetinde bulunduğuna dair bilgiler geliyordu. Bu konuda Bakanlık ayağında ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Burada isimlere girmeyeceğim ancak eski bakanların bile ismi dilden dile dolaşıyor. Sektörün önemli kurumların başında yöneticilik yapan üst düzey bürokratlar da ciddi bir kulis faaliyeti yapması, Tarım Bakanlığında bir değişim olacağına yönelik beklentileri de artırmış durumda.

Tarım Kredi'de Hüseyin Aydın’ın oğlunun ilişkili olduğu şirketten araç kiralanmış! Tarım Kredi'de Hüseyin Aydın’ın oğlunun ilişkili olduğu şirketten araç kiralanmış!

ERDOĞAN'A BAKAN OLARAK BAZI İSİMLER İLETİLDİ!

Tarım Bakanı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bazı isimlerin iletildiği ancak Erdoğan’ın isim konusunda çok titiz davrandığı da gelen kulisler arasında. Tarım Bakanının değişeceğine yönelik iddia ve kulis faaliyetlerin arttığı bir dönemde, Erdoğan’ın yeni dönemle ilgili olarak Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte kabinede de bazı değişikliklerin olabileceğini açıklaması yapılan kulis faaliyetlerinin de altının boş olmadığını ortaya koydu.