TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım Kredi Kooperatif Market’te Genel Müdür Yardımcısı Levent Çiftçi’nin Genel Müdürlüğü kabul etmeyerek kurumdan ayrıldığı ortaya çıktı. Levent Çiftçi’nin, kurumun kötü yönetildiğini, bu şartlarda genel müdürlük yapamayacağını belirterek görevi kabul etmediği kaydedilirken, Çiftçi’nin görevi kabul etmemesi üzerine Şevket Varol Halepli’nin Genel Müdür yapıldığı belirtiliyor. Ancak Halepli’nin de görevi önce kabul etmediği daha sonra ikna edildiği vurgulanıyor.

ORHAN KOZAN'IN YERİNE GENEL MÜDÜR BULMAKTA ZORLANDILAR!

Tarım Kredi Kooperatif Marketler Genel Müdürü Orhan Kozan geçtiğimiz ay ani bir kararla görevinden ayrılmıştı. Kozan’ın görevden ayrılmasıyla birlikte yerine Genel Müdür Yardımcısı Levent Çiftçi’nin getirilmek istendiği ancak Çiftçi’nin görevi kabul etmediği ortaya çıktı. Çiftçi’nin, kurumun çok kötü yönetildiği ve bu şartlarda görev yapmasının mümkün olmadığını belirterek görevi kabul etmemesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük önem verdiği market projesinin Hüseyin Aydın ekibi tarafından nasıl içinden çıkılmaz bir duruma getirildiğini gözler önüne serdi.

Tarım Bakanlığının yeni personel yönetmeliği mahkemelik oldu! Toç Bir-Sen yönetmeliği mahkemeye taşıdı! Tarım Bakanlığının yeni personel yönetmeliği mahkemelik oldu! Toç Bir-Sen yönetmeliği mahkemeye taşıdı!

Levent Çiftçi’nin Genel Müdürlük görevini kabul etmediği için Genel Müdür Yardımcılık görevinden de istifa ederek kurumdan ayrıldığı kaydediliyor.

Diğer yandan Orhan Kozan’ın yerine getirilen Şevket Varol Halepli’nin de aslında bu görevi kabul etmediği fakat daha sonra ikna edildiği belirtilirken, böylesine önemli bir kurumda kişilerin görev almak istememesi, kurumun içler acısı durumunu ortaya koyuyor. 

Halepli'nin de daha önce görev aldığı marketlerde inşaat emlak işine bakması, marketçilik konusunda yeterliliği olmamasına rağmen bu göreve getirilmesi, Genel Müdür bulmakta yaşanan sorunu ortaya koydu.