9 ay önce İzmir

Hububat baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteğine yönelik icmaller yayınlanmaya devam ederken, İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 yılı hububat baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği ile ilgili 15 ilçede icmallerin askıya çıkarıldığını duyurdu.

9 ay önce Düzce

Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 yılı hububat baklagil ve dane mısır fark ödemesi destekleme icmallerinin askıya çıkarıldığını duyurdu.

9 ay önce Artvin

Artvin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 yılı arılı kovan ve damızlık ana arı desteklemesi icmallerinin askıya çıkarıldığını duyurdu.

9 ay önce Çanakkale

Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından 2023 yılı hububat baklagil ve dane mısır fark desteği icmalleri yayınlanmaya devam ediyor. Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü de dün konuyla ilgili bir duyuru yayınlayarak, hububat baklagil ve dane mısır fark desteği icmallerinin 5 gün süreyle askıda kalacağı belirtildi.

9 ay önce Güncel

Adana’da budama işçilerinin günlük yevmiyesi belirlendi. Budama işçilerine günlük olarak verilecek tutar 750 lira olarak açıklandı. İşçiler bu paranın yüzde 10’unu elcilere verecek.

9 ay önce Hayvancılık

Çiğ süt fiyatının artan maliyetler karşısında güncellemeyerek son iki yılda yüzbinlerce süt hayvanın kesilmesine sebep olanlar, iş işten geçtikten sonra Antalya'da geceliği 120 Euro'dan 5 yıldızlı otelde süt çalıştayı düzenleyerek, süt üretiminde sürdürülebilirliğin yollarını arayacaklar.

9 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığında merkez birimde çalışan personeller, servislerin yetersiz olmasından tepkili! Servis araçlarının yetersiz olmasından dolayı ayakta ve sıkışık halde yolculuk yaptıklarını belirterek, salgın hastalıkların yaygın olduğu bugünlerde Bakanlık servis araçlarına bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

9 ay önce Tarım

Yeni yılla birlikte gözler buğday fiyatına çevrilse de geçtiğimiz hafta hububat piyasaları sakin bir seyir izledi. 2 Ocak – 5 Ocak tarihleri arasında ortalama ekmeklik buğday 8 bin 500 TL, makarnalık buğday 10 bin 500 TL, arpa 7 bin 300 TL ve mısır 6 bin 100 TL’den işlem gördü.

9 ay önce Desteklemeler

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan "Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

9 ay önce Kastamonu

Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, kenevir yetiştiriciliği ile ilgili bir duyuru yayınlayarak, kenevir yetiştiriciliğinde izin müracaatların 1 Nisan 2024'de sona ereceği belirtildi.