9 ay önce Güncel

Son günlerde Akdeniz sahillerimize vuran cesetler ile ilgili dikkat çeken yeni bir gelişme yaşandı. Ceset sayısı 9'a ulaşırken, bir cesedin kimliği ise netleşti. Cesedin üniversite öğrencisi Merve Şevval Elmas olduğu anlaşıldı.

9 ay önce Güncel

İstanbul Zeytinburnu'na dehşet yaşandı. Sabah uyananlar şok oldu. Bir binanın üst katlarından aşağıya kesik baş atıldı, mahalle esnafı önce top sandı, sonra kanları görünce gerçeği farketti.

9 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve MKYK Üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olduğu belirtiliyor.

9 ay önce Desteklemeler

Malatya Tarım İl Müdürlüğü yeni gelişmeyi duyurdu. Müdürlük, "2023 Üretim Yılı Mazot Ve Gübre Ödemesi Desteği İcmalleri Askıya Çıkarılmıştır"

9 ay önce Tarım Bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü 1700 proje sonuçlandı. Bu projeler 2500 paydaş ile masaya yatırılacak.

9 ay önce Tarım

Tüik tarımsal girdi fiyat endeksini açıkladı...Verilere göre, Tarım-GFE yıllık yüzde 38,82 aylık ise yüzde 1.44 arttı

9 ay önce Konya

KOMEK olarak bilinen Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının yeni sezonu başladı. Hangi branşlarda hangi eğitimler veriliyor. Online eğitim var mı?

9 ay önce Hayvancılık

Hayvancılık yapanlara müjdeli bir haber geldi. Malatya Şeker Fabrikası yüzleri güldürdü. Hayvancılık yapanlara indirimli küspe satışı yapılacak...İşte rakamlar

9 ay önce Tarım

Edirne Ticaret Borsası günlük ayçiçek, buğday ve arpa fiyatlarını duyurdu. Rakamlar yukarı doğru çıkıyor mu? Son alış fiyatları nedir?

9 ay önce Su Ürünleri

Su ürünleri üretiminde rekora gidiliyor. Bu sözü Bakan Yumaklı söyledi. 2022 yılında 849 bin tonluk üretim elde edilirken, bu yıl 1 milyona ulaşacağı ifade edildi.