8 ay önce Kahramanmaraş

Bu bilgi çok önemli...Kahramanmaraş'ta bulunan bir tarihi kitabın 1300 yıllık bir Tevrat olduğu öne sürüldü...Eğer bu bilgi doğruysa Yahudilik, Musevilik ile ilgili dikkat çeken yeni bilgiler ortaya çıkacak.

8 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları 500'üncü uçağına ilginç bir giydirmede bulunacak. Yeni uçak THY'nin 90 yıllık tarihinde görev alan herkesin fotoğrafı ile süslenecek.

8 ay önce Tarım

MTV ödemelerinde son gün 31 Ocak...Peki çiftçiler traktörleri için vergi ödüyor mu? Ödüyorsa MTV ne kadar. 2024 yılında ne kadar vergi ödeyecekler.

9 ay önce Desteklemeler

Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü duyurdu... 2023 Yılı 1. Dönem Buzağı Destek İcmalleri Askıya Çıkartıldı... Buzağı destek ödemeleri ne kadar? Buzağı başına ne kadar destek veriliyor. Ödemeler nereden alınır, hangi bankaya yatırılıyor.

9 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi bir dizi anlaşma yapmak için Türkiye'ye geldi. Külliye'deki resmi tören sonrası görüşmelere geçildi.

9 ay önce Desteklemeler

Çiftçi destek ödeme sorgulama 2024 e-Devlet

9 ay önce Desteklemeler

Tarımsal hibe ödemeleri sürüyor. Son detaylar ise Samsun'dan geldi. Samsun Tarım İl Müdürü açıklamasında 135 milyon TL hibe desteği verdiklerini duyurdu.

9 ay önce Tarım Bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi program için Antalya'ya gitti. Yumaklı'nın valilik ziyareti dikkat çekti.

9 ay önce Tarım

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı uzayda bir dizi deneye imza atıyor. Gezeravcı'nın hangi deneyleri yapacağı merak ediliyordu. İlk deney tarım alanıyla ilgili oldu.

9 ay önce Ankara

Ak Parti büyük merakla beklenen Ankara ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini bir törenle duyurdu.