8 ay önce Güncel

İBB adayı Murat Kurum bugün yapacağı projeleri açıkladı. Peki Murat Kurum'un tarım ile ilgili projelerinde neler var...

8 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi 9'uncu etap belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. Açıklanan 55 adayın içinde 1 büyükşehir adayı da bulunuyor.

8 ay önce Isparta

Genç çiftçi Mehmet Akif Akıncı'nın yıllık kazancı ağızları açık bıraktı. Akıncı, 600 metrekare alanda kazandığı para dudak uçuklattı.

8 ay önce Erzincan

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi hakkın rahmetine kavuştu. Aydoğdu cenaze törenine katıldı.

8 ay önce Güncel

Emeklilere yönelik zam miktarına yönelik tartışmalar sürüyor. Daha önce yapılan zamma son olarak yüzde 5 daha ilave edilerek memur emekli zammı ile eşitlendi.

8 ay önce Burdur

Burdur Valisi'nden anlamlı ziyaret. Vali Türker Öksüz'ün Süt Üreticileri Birliği'ni ziyaret etmesi tarım ve hayvancılığa verilen destek açısından önemli bulundu.

8 ay önce Desteklemeler

Karaman'da 2023 yılına ait buzağı destekleme ödemelerine ilişkin icmaller askıya çıktı. İsminiz var mı yok mu, listeden takip edebilirsiniz...Buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek. Ne kadar ödeniyor.

8 ay önce Konya

Depolarında arpa ve buğday bulunan çiftçiler günlük rakamları takip ediyor. Konya'da arpa ve buğday fiyatları yükseliyor mu, Rakamlar ne durumda...

8 ay önce Edirne

Edirne Tarım ve Orman İl Müdürlüğü desteklemelere yönelik bilgiyi açıkladı. Çiftçiler hububat, baklagil, dane mısır ve ayçiçeği destekleme ödemelerini nasıl ne zaman alacak.

8 ay önce Desteklemeler

Konya çiftçisine müjde...Bu haberi sakın kaçırmayın. Tarımsal sulamada verilen hibe desteklerine ilişkin duyuruyu kaçırmayın...İşte detaylar