8 ay önce Desteklemeler

Çiftçiye, 2023 yılı buğday, arpa prim desteği parça parça ödeniyor. Geçen hafta ‘hububat baklagil ve dane mısır desteği olarak 3,4 milyar lira ödemenin yapılacağı açıklanırken bu hafta da aynı kalemde toplam 9 milyar liralık ödeme yapılacağı duyuruldu. Ancak prim desteği ödemelerinin hangi illeri kapsadığı açıklanmadığı için çiftçilerin çoğu bankadan eli boş dönüyor. 

8 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, düzenlenen programda konuştu. İsrail'in savaş suçu işlediğini ve soykırım yaptığını söyledi.

8 ay önce Güncel

Rekabet Kurumu'ndan dikkat çeken yeni bir gelişme... Kurum, 10 beyaz et firmasına rekabetin korunmasının ihlali hakkında soruşturma başlattı.

8 ay önce Güncel

Yaklaşık üç aydır Gazze'de adeta vahşete imza atan İsrail Lahey'de 'soykırım' ile yargılanacak. İlk yargılama da İsrail aleyhine karar çıktı

8 ay önce Tarım Bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan ilginç bir denetim yaptı. Fas food ürünleri satan yerlerdeki kızartma yağları denetlendi!

8 ay önce Desteklemeler

Tarım ve Orman Bakanlığı Ar-Ge destek projeleri ilanına çıktı. Bakanlık projelere üst limit olarak 3 milyon TL destek sağlayacak.

8 ay önce Tarım Bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2024 yılı için alımını gerçekleştireceği 7 bin personel için ne zaman ilana çıkacak.

8 ay önce Tarım

Hava durumu ile ilgili detaylar tarımsal faaliyetleri doğrudan etkiliyor. Tarımsal hava durumunu çiftçilerin günlük takip etmesi gerekiyor.

8 ay önce Tarım

Bazı belediyelerin çalışmaları dikkat çekiyor. Nilüfer Belediyesi'nin çiftçilere yönelik çalışması alkış topladı.

8 ay önce Desteklemeler

Tarımsal destek ödemelerini bekleyen çiftçilere müjde. Kimlik numarasının son hanesi 6,8 olan çiftçiler bugün parasını bankadan alabilecek...