7 ay önce Güncel

Ankara Grand Mercur Otelde gerçekleştirilen Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Kurulu’nda tek listeyle seçimlere giren Bülent Tunç güven tazeledi.

7 ay önce Desteklemeler

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, mazot gübre desteği ödemelerine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Yumaklı, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “Üreticilerimize desteklerimiz devam ediyor” dedi.

7 ay önce Diğer

1500 Tarım İşçisi alımı için gerçekleştirdiği kura çekiminde noter huzurunda adil bir şekilde belirlediği asıl ve yedek adayları açıkladı.

7 ay önce Ekonomi

Türkiye'de Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, kırmızı et fiyatlarında gözle görülür bir artış yaşanmaya başladı.

7 ay önce Uşak

2023 yılı sürü yönetim (Çoban) istihdam desteği icmalleri askıya çıktı. Destek icmalleri 1 Mart’a kadar askıda kalacak. Çoban desteğinden mağdur olmamak için askıya çıkarılan icmallerin 1 Mart’a kadar kontrol edilmesi gerekiyor.

7 ay önce TMO

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, 2024 hasat sezonuna kısa bir zaman kaldığını belirterek, "Biz TMO olarak hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Üreticilerimizle birlikte, personelimizin özverili çalışmalarıyla bu yıl da güzel işler başaracağımıza şüphem yok" dedi.

7 ay önce OGM

Orman Genel Müdürlüğü, ​​orman fidanlıklarına fidan üretimine hız kesmeden devam ediyor. Üretilen fidanın türüne bağlı olarak pek çok tekniği uygulanarak, geleceğe nefes olacak, kaliteli fidanlar üretmek için sürekli AR – GE çalışması yürütülüyor.

7 ay önce Tarım

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 15 ticaret borsasının 26 Şubat 2024 tarihinde oluşan hububat fiyatları, sektördeki önemli gelişmeleri yansıtmaktadır. Hububat ürünleri, ülke ekonomisinin temel taşlarından biri olan tarım sektörü için kritik bir öneme sahiptir. İşte 15 ticaret borsasının ortalamasına göre 26 Şubat'ta oluşan hububat fiyatları...

7 ay önce TKDK

TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı, IPARD 3 programı döneminde Şanlıurfalı yatırımcılardan proje başvurusu beklediklerini kaydetti.

7 ay önce Hayvancılık

Et ve Süt Kurumu’nun Macaristan’dan ithal ettiği toplam 868 adet kasaplık hayvan, canlı kilosu 145 liradan 31 firma arasında pay edilerek, satıldı. Geçtiğimiz hafta gelen ithal kasaplık hayvanlar firma başına 28 adet satıldı.