4 ay önce Tarım

Bu içeriğimizde; vitamin ve mineraller bakımından son derece zengin olan biberin ekim sürecine dair bilgilendirmelerde bulunduk.

4 ay önce Tarım

Bu içeriğimizde; yararları ile uzmanların tavsiyelerine sık sık konu olan bezelyenin yetiştiriciliğine dair bilgilendirmelerde bulunduk.

4 ay önce Tarım

Bu içeriğimizde; barış çiçeğine dair tüm merak edilenleri bir araya getirdik. İşte barış çiçeğinin anlamı, bakımı ve diğer özellikleri…

4 ay önce Tarım

Faydaları ile adından epey söz ettiren bamya ile ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için bir araya getirdik.

4 ay önce Tarım

Yurdun birçok bölgesinde hasat başlarken, hububat fiyatları da yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta makarnalık buğday fiyatlarında aşağı yönlü seyir dikkat çekerken, ekmeklik buğday, arpa ve mısır fiyatları değişmedi.

4 ay önce Güncel

Bu içeriğimizde; renkleri ile görenleri hayran bıraktıran açelya çiçeğine dair tüm merak edilenlere yer verdik.

4 ay önce Güncel

Yeni bir araca ihtiyaç duyan ancak sıfır araç satın alacak bir bütçesi bulunmayan kişilere Renault’tan ‘kredi’ müjdesi geldi.

4 ay önce Gıda

Ülkemizin en çok tercih edilen zincir marketleri arasında yer alan Migros Market, gıda ürünlerinde indirime gitmiş olduğunu duyurdu. İşte Migros Market’in güncel fiyat listesi...

4 ay önce Hayvancılık

Türkiye, et fiyatlarında Avrupa'yı bile solladı. Hollanda'da bir kilo kıyma 442 liradan satılırken, Türkiye'de 460 ile 500 liradan satılıyor. Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin 20'de 1'i olan Hollanda'da et fiyatlarının Türkiye'den düşük olması, hayvancılıkta yaşanan acı tabloyu ortaya koyuyor.

4 ay önce Hayvancılık

Kurban bayramı yaklaşırken, kurbanlıkların fiyatları da belli olmaya başladı. İllerde üretici birlikleri yaptıkları toplantılarda hayvancılıkta artan maliyetleri de göz önüne alarak, kurbanlıkların fiyatlarını belirliyorlar.