2 ay önce Tarım

Emekleri karşısında eli boş kalan çiftçi isyan etti. Hem tarlada hem de hayvancılıkta verdiği emekler karşısında masraflarının bile karşılanmadığını söyleyen işçiler, çareyi bırakmakta buldu.

2 ay önce Güncel

Tarım Kredi Marketlerde Coca-Cola samimiyetsizliği! Terör devleti İsrail’e karşı yürütülen boykota rağmen Tarım Kredi Marketlerde Coca-Cola satılmaya devam edilirken, sadece bir markette Coca-Cola'nın satılmadığı ortaya çıktı. Tarım Kredi Market Genel Müdürü Orhan Kozan'ın Coca-Cola satışını Emine Erdoğan'dan saklamak için Tarım Kredi Sıfır Markette satışına izin vermediği belirtiliyor.

2 ay önce Tarım

Toprak Mahsulleri Ofisi kabuklu fındık alım fiyatlarını duyurdu! 2024/2025 sezonu kabuklu fındık alım fiyatı, ortalama 130TL/KG olarak belirlendi...

2 ay önce Tarım

Rekabet Kurulu'ndan traktör firmasına dev ceza! Traktör üretim ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren şirketler hakkında yürütülen soruşturmada Hattat Traktör San. ve Tic. AŞ hakkında 20 milyon idari para cezası uygulandı.

2 ay önce Hayvancılık

Üretim ve girdi maliyetinde sorunlar devam ederken hayvancılıkta kesim fiyatları yoğun ithalattan dolayı hızlı bir şekilde düşüyor. Kesim fiyatlarının gerilemesi üretici açısından olumsuz bir durum oluşturuyor.

2 ay önce Güncel

Üst düzey yöneticilerine yüksek maaş ödemenin dışında hiç bir faaliyeti bulunmayan Türk Tarım A.Ş'nin kurumsal varlığının devam edip etmemesiyle ilgili bir rapor hazırlandığı ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rapor sonucuna göre Türk Tarım A.Ş'nin kapatılıp kapatılmayacağına karar vereceği kaydediliyor.

2 ay önce Desteklemeler

Hayvancılıkta çiğ süt destekleri ile ilgili icmallerin askıya çıkarılacağı tarih belli oldu. Üreticinin destek ödemelerinde mağduriyet yaşamamaları için askıya çıkarılacak icmalleri zamanında kontrol etmesi gerekiyor.

2 ay önce Güncel

Kırmızı et fiyatları rekor seviyelere ulaşırken Migros Market’ten yeni bir fiyat listesi geldi. İşte ayrıntılar…

2 ay önce Güncel

Son dönemlerde yüksek satış fiyatları ile öne çıkan ayçiçek yağı, A101 Market tarafından dip fiyat ile müjdelendi. İşte ayrıntılar…

2 ay önce Güncel

Güney Kore’nin önde gelen otomobil markalarından olan Hyundai, kamyonet kampanyası ile dikkat çekti. İşte ayrıntılar…