2 ay önce Tarım

Buğday hasadının devam ettiği şu günlerde çiftçileri yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar…

2 ay önce Güncel

Toyota, hafif ticari araçları için dev bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. İşte Toyota'nın yepyeni kampanyasına dair ayrıntılar...

2 ay önce Tarım

Buğday hasadının devam ettiği şu günlerde hayal kırıklığı yaşatan bir gelişme yaşandı. Erken hasat sebebi ile buğday kalitesinde düşüş kaydedildi.

2 ay önce Tarım

Fındık fiyatının açıklanması beklenirken milletvekilinden hükümete sert bir eleştiri geldi. İşte yaşanan son gelişmelere dair ayrıntılar…

2 ay önce Tarım

Günlük olarak takip edilen hububat fiyatları, yeni güne yükseliş ile başladı. Buğday ve mısırda gözlenen artış, dikkat çekti.

2 ay önce Tarım Kredi Kooperatifleri

Uygun fiyat politikası ile bilinen Tarım Kredi, devam eden indirim kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

2 ay önce Güncel

Pankobirlik ve Konya Şeker Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun iki oğlunun pancar tohumunda Alman firması KWS’nın bayiliğini yapması yeni bir tartışmayı gündeme getirdi. Konya Şeker’in pancar tohumunda Beta Ziraat işletmesi bulunurken, Erkoyuncu’nun iki oğlunun bu işletmeye rakip olması dikkat çekti.

2 ay önce Hayvancılık

Kesim fiyatlarının düşmesine rağmen Et ve Süt Kurumu'nun et ve canlı hayvan ithalatını yoğun bir şekilde sürdürmesi ülke hayvancılığını ciddi anlamda tehdit etmeye başladı. Kesim fiyatlarının düşmesine rağmen ESK'nın ithalattan taviz vermeyerek ithalat lobisine hizmet etmesi dikkat çekiyor.

2 ay önce Tarım

TMO fındık fiyatı bilgisinin açıklanması beklenirken önemli isimlerden dikkat çeken çıkışlar geldi. İşte ayrıntılar…

2 ay önce Güncel

Tarım ve Ormancılık iş kolunda sendikaların üye sayısı düştü. Türkiye Orman İşçileri Sendikası, yüzde 1 barajının altına düşerken, iş kolunda en fazla üyeye sahip Öz Orman-İş Sendikası ile Tarım-İş Sendikasının da üye sayıları geriledi.