3 ay önce Güncel

Kıyak atamada hiçbir sınır tanınmıyor! Ağır borç içindeki Konya Şeker, Halk Bank'tan daha rahat kredi kullanabilmek için Genel Müdür Yardımcısının kardeşini, Anadolu Birlik Holding yönetim kurulu üyeliğine atadı!

3 ay önce Tarım

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, elektriğe gelen zamma tepki gösterdi. Bayraktar, yüzde 30'luk zammın geri çekilmesi gerektiğini belirtti.

3 ay önce Desteklemeler

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 yılı besilik erkek sığır destek başvurularına yönelik bir açıklama yaptı.

3 ay önce Tarım

Aşırı sıcaklar ve kuraklık nedeniyle Edirne'de ayçiçekleri tamamen kurudu. Üreticiler hasat dahi yapamayacaklarını söyleyerek isyan etti.

3 ay önce Tarım

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Gübre çuvalları ve zirai ilaç ambalajını getiren üreticilere sıvı gübre hediye edilecek...

3 ay önce Hayvancılık

Kahramanmaraşlı besici Yakup Konan, karkas kesim fiyatları ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Et ve Süt Kurumu (ESK) yükselişe geçen kesim fiyatlarını düşürmek için ithal edilmeyen besilik hayvan ücretlerini üreticiden erkeden mi talep ediyor?

3 ay önce Tarım

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 14 Mayıs'ta başlayan hububat alım kampanyasında bugüne kadar çiftçiden alınan buğday ve arpa miktarını açıkladı.

3 ay önce Tarım

Polatlı Ticaret Borsası, hububat fiyatlarına ilişkin son verileri açıkladı. Açıklanan verilerde ekmeklik buğday ve arpa fiyatlarında artış gözlemlendi.

3 ay önce Tarım

Zeytin ağacı ne zaman ve nasıl dikilir? Zeytin ağacının özellikleri nelerdir? İşte zeytin ağacına dair merak edilenler…

3 ay önce Tarım

Türkiye’de 15 ticaret borsasının haftalık ortalama hububat fiyatları belli oldu. Piyasada bu hafta ekmeklik buğday, makarnalık buğday ve arpa fiyatı TMO’nun alım fiyatının altında işlem görmeye devam etti.