2 ay önce Tarım

Tarımda korkutan tablo gözler önüne serildi. Yılın ilk 6 ayında adeta kuraklık yaşandı... Çukurova'da 2024 yılı nasıl geçti? Oda Başkanı açıkladı...

2 ay önce Tarım

Buğday hasadının devam ettiği şu günlerde hububat fiyatları da güncellendi. İşte 22 Temmuz 2024 tarihli fiyat listesi…

2 ay önce Tarım

Son günlerde arka arkaya skandalların patlak verdiği Tarım Kredi Kooperatiflerinde ‘Sıfır Market’ Projesi!

2 ay önce Güncel

Tarım Bakanlığında uzun yıllardır İstanbul Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevinde bulunan Ahmet Yavuz Karaca, sessiz sedasız görevden alındı. Karaca’nın yerine Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar getirildi.

2 ay önce Tarım

Marul tohumu ne zaman ve nasıl ekilir? Marul ekiminde nelere dikkat etmek gerekir? İşte marul yetiştiriciliğine dair merak edilenler…

2 ay önce Hayvancılık

Hububatta hasat devam ederken, saman fiyatları bu hafta 4 kuruş daha geriledi. Saman fiyatı düşerken, yem fiyatları ise arttı.

2 ay önce Hayvancılık

Karkas kesim fiyatları, son iki haftadır düşüyor. Kesim fiyatlarının gerilemesiyle birlikte inek kesim fiyatı 285 liraya, düve kesim fiyatı 312 liraya ve dana karkas kesim fiyatı da 331 liraya düştü.

2 ay önce Hayvancılık

Besilik erkek dana fiyatı düştü. Son aylarda canlı hayvan fiyatları sürekli yükselirken, besilik erkek dana fiyatında yükseliş bu hafta durdu.

2 ay önce Tarım

Üretim alanında rağbet gören sebzeler arasında yer alan lahana, birçok taze yetiştiricinin de dikkatini çeker. Peki, lahana nasıl yetiştirilir?

2 ay önce Tarım

Pankobirlik Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Recep Konuk tarafından gündeme getirilen Konya Şeker’in şeker ithalatını doğrulayarak, “Biz de ithal ettik, sattık iyi de para kazandık. Ne var bunda?” diyerek şeker ithalatını skandal sözlerle savundu.